Cliëntervaringen

"Vanaf dag één werden mijn klachten serieus genomen en werd de therapie naar behoeven opgevoerd met als resultaat een uiterst bevredigend verlopen behandeling waardoor ik een betere ademhaling kan inzetten en minder ik mij minder vermoeid voel."  

"Ik zie mijn zoontje met sprongen vooruit gaan. Hij is nu zelfverzekerder en is bewust van de dingen die hij kan. Het vertrouwen krijgt hij van de kinderoefentherapeut"

"Ik wil de oefentherapeut heel erg bedanken voor alles wat u met mij besproken en behandeld heeft. Ik heb er veel aan gehad. In het dagelijks leven blijf ik oefenen en ga ik er mee door."  

"Zeer goede en prettige benadering van kind (en ouder). Weet op een fijne manier te stimuleren. Kijkt goed naar waar een kind zit (emotioneel, vermoeid, druk, behoefte) en sluit daar op aan" 

"Ik wil de oefentherapeut een groot compliment geven: professioneel en vakbekwaam, zeer vriendelijk en betrokken, een goede behandeling en zeer goed bereikbaar via telefoon en email."

"Mijn zoontje heeft kinderoefentherapie,  elke keer als hij gaat is het een feestje. Spelenderwijs leert hij zijn minder sterke kanten te verbeteren."