Zomer, nieuwe collega, fitfestival

Waar blijft die zomer toch?

 

Het voelt niet echt als zomer met al die regen de laatste tijd. Gelukkig is onze wachtkamer overdekt en hebben we een mooie paraplubak in onze praktijk.

 

Nieuwe collega,

Eline, komt ons team versterken vanaf juli 2024. Met haar erbij zullen we met een leuk team van 4 personen verder gaan. Dit betekent dat de wachtlijst flink zal afnemen en je sneller aan de beurt bent, zelfs in de zomer. Eline is bij ons afgestudeerd met een 9.4, dus we zijn heel blij met een collega zo als zij erbij.

 

Zomervakantie

We blijven de hele zomervakantie open, hoewel het kan gebeuren dat je favoriete therapeut net weg is als je een afspraak wilt maken. Gelukkig kunnen we elkaars behandelingen overnemen indien nodig. Dus maak je geen zorgen als je een pijnklacht hebt en denkt dat de therapeut er niet is. We hebben fantastische collega's die je zeker kunnen helpen.

 

15 juni, het Fitfestival

Aanstaande zaterdag zijn we aanwezig bij het Fitfestival, een festival gericht op gezond blijven vanaf 55+. Onze slaapexperts Bea en Eline zullen daar zijn.

Het festival vindt plaats in het cultureel centrum Romeynshof aan de J.J. Stresemannplaats 8,  in Rotterdam Ommoord. Dit is van 13.00-16.30

We verkopen het nieuwste boek van Francis Lanen over slaap bij ouderen voor 26,50 euro. Je maakt ook kans op een mooi slaappakket met een ander slaapboek dat ook door deze collega slaapoefentherapie is geschreven. En natuurlijk staan we klaar om al jouw korte slaapvragen te beantwoorden, ongeacht je leeftijd.

Zien we jou daar ook?

 

 

Hopelijk laat de zon zich snel wat vaker zien! want het wordt tijd dat we met ze alle weer meer buiten kunnen bewegen en gewoon buiten zijn. Dat is goed voor je spieren, gewrichten en natuurlijk ook je slaap.

 

Beweeglijke groet, de oefentherapeuten van oefentherapie Ommoord.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!