Team

Mariël Odijk

In 1982 ben ik afgestudeerd als algemeen oefentherapeut en sindsdien werkzaam als (kinder-) oefentherapeut. Allereerst heb ik 3 jaar in een oefentherapie praktijk in Amsterdam gewerkt. In 1985 ben ik samen met een collega oefentherapeut en 2 logopedisten de praktijk aan de Marshallweg gestart. 

Mijn passie ligt vooral in het werken met kinderen. De stap om me te specialiseren tot kinderoefentherapeut was dan ook een logisch vervolg. In 1999 heb ik deze post HBO opleiding afgerond. Daarna heb ik scholing gevolgd op het gebied van sensorische integratie en de problemen die ontstaan wanneer deze prikkelverwerking verstoord verloopt.
 

Naast Kinderoefentherapeut ben ik ook Overgangsoefentherapeut en behandel ik vrouwen met klachten bij de, of rondom de overgang.
 

 

 

Plezier in bewegen staat bij mij op de eerste plaats. Zelf ben ik een actieve hardloopster en houd daarnaast van fietsen, lezen en spelletjes. In mijn werk vind ik het iedere keer weer een fijne uitdaging om samen met het kind, de ouders en andere betrokkenen te werken aan de motorische hulpvraag.  
 

 


Bea van der Gaag-Hogervorst

In 2012 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut en sinds 2013 werk ik hier in de praktijk aan de Marshallweg. Binnen onze praktijk behandel ik mensen met houdings- en beweging gerelateerde klachten, evenals klachten door verkeerd ademhalen. De diversiteit hierin maakt dit werk interessant en ik doe dit werk dan ook met veel plezier en passie. Ik vind het waardevol om één op één te werken en mensen te zien groeien naar een positief resultaat. 

De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld en geschoold in bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap, in leefstijl coaching en ben ik gespecialiseerd in slaapproblemen zowel bij volwassenen als bij kinderen.  Sinds 2018 behandel ik ook globusklachten via de(MFL methode) en hiervoor werk ik veel samen met de logopedie.  

 

Naast Slaapoefentherapeut ben ik ook Overgangsoefentherapeut en
behandel ik vrouwen met klachten bij de, of rondom de overgang.

In mijn vrije tijd maak ik graag tijd voor mijn kinderen en ben ik creatief.  Ik zet deze creativiteit graag in om samen te werken aan je persoonlijke hulpvraag. Ik vind het interessant om samen te werken met andere disciplines en werk dan ook veel met andere fysiotherapeuten, logopedisten, specialisten om ook ingewikkeldere problemen, klachten aan te pakken.


Melisa Sencicek

In 2019 ben ik afgestudeerd en  sindsdien ben ik werkzaam als oefentherapeut. Ik heb 3 jaar in een fysiotherapeutisch gezondheidscentrum in Rotterdam gewerkt en sinds november 2022 werk ik hier in de praktijk aan de Marshallweg. 


Mijn passie ligt vooral in het werken met patiënten met chronische rug/bekken pijn, houdingsklachten, leefstijlcoaching en kinderen. In 2020 ben ik gestart met de opleiding tot kinderoefentherapeut. In 2021 heb ik de opleiding tot leefstijlcoach afgerond. Ik houd ervan om mij continu te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren, zodat ik een patiënt efficiënte en passende zorg kan bieden.


In mijn vrije tijd kun je mij tegen komen op de dansvloer. Ik ben een actieve kizomba en bachata danser. Naast het dansen fitness ik graag en houd ik ervan om mijn skateboard te pakken om een stukje te gaan skaten.

 

 

Eline van Stapele

Eline is onze oefentherapeut in opleiding. Tot juni kom je haar tegen als je een afspraak hebt bij Melisa of Bea. Vanaf juli is ze onze nieuwe collega en zal ze als oefentherapeut en slaapoefentherapeut binnen de praktijk werkzaam zijn.