Onze praktijk bestaat 35 jaar!

Sinds 15 oktober 1985 zijn wij al vindbaar aan de Marshallweg, in het gebouw dat in de wijk bekend staat als “dat witte portacabin” gebouw. Dit gebouw, naast de grote BENU apotheek, heet tegenwoordig “Health and more” en verwijst naar het soort bedrijven dat erin gehuisvest is. Wij werken hier al die tijd met veel plezier.  Vanwege de corona maatregelen kunnen we geen feestje geven. Wel willen iedereen, groot en klein, bedanken die we hebben mogen helpen binnen onze praktijk. Wij vinden het erg fijn om te werken in deze mooie wijk en een warme samenwerking te hebben met artsen en andere disciplines.

 

Daarbij denken we in het bijzonder aan de fijne samenwerking met onze collega’s van de praktijk Logopedie Ommoord, met wie wij de afgelopen 35 jaar, samen in één gebouw zitten. Het voelt meer aan als een gezamenlijke praktijk en dat is een grote meerwaarde, zeker in deze tijd waarin samenwerking essentieel is voor optimale zorg.

 

Wat bieden wij anno 2020 aan de wijk? Bij ons kun je naast de houding en bewegingstherapie Cesar-Mensendieck ook terecht voor chronische pijn en slaapproblemen, hyperventilatie en globusklachten. De kinderoefentherapeut klaar voor ondersteuning bij problemen in de motoriek (grof, fijn, balans, coördinatie) en problemen in de prikkelverwerking/sensorische integratie.

 

Bedankt lieve bewoners van de wijken Ommoord en Zevenkamp ! Wij staan ook in deze tijd voor jullie klaar. Voor informatie of een afspraak zijn wij telefonische bereikbaar op 010-4564413, de mail info@oefentherapieommoord.nl of onze website www.oefentherapieommoord.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!